CICA
KERESÉS

Sherlock, kandúr

_0_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14_15_16_17_18_19_20_21_22_23
  • Kor: 3 éves
  • Neme: kandúr
  • Hol: Tata
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Sherlock játékos, kedves, dorombolós cicus. Szépséges, selyembundás kislegény.
Tesztje negatív, 2 oltását megkapta. Ivartalanítva, parazitamentesítve keresi álomgazdiját.
Kizárólag benti tartással, biztonságos otthonba (macskahálóval védett ablak, erkély, kifutó), házhozszállítással, szerződéssel, nyomonkövetéssel fogadható örökbe.
Gazdijelöltek érdeklődését egy bemutatkozó levéllel a pelyhespeti@gmail.com email címen várjuk.Rövid bemutatkozás Rólad, családodról, mivel foglalkozol, mennyi időt töltesz otthonodtól távol, amikor távol vagy megoldott-e a cica felügyelete. Hol laksz (város, lakás/ház, saját/bérlemény), veled egy háztartásban élő felnőttek, gyerekek száma, életkora, Ők is szeretnének-e cicát, szeretik-e az állatokat. Vannak-e már állataid, nekik milyen a természetük, van-e oltásuk, cicáknak negatív Fiv/Felv tesztjük, ivartalanítottak-e. Van-e tapasztalatod a cicatartás terén. Ha volt korábban cicád, mi történt vele (betegség, baleset).Albérletbe nem adunk cicát.

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2024. 01. 14.

Bacskó Ágnes 06 20 4414480