CICA
KERESÉS

Tóbiás, kandúr

_0_1_2_3
  • Kor: 0.5 - 1 éves
  • Neme: kandúr
  • Hol: Tápiószentmárton
  • Ivartalanítva: Nem
  • Oltva: Igen

❤️ Tóbiás - Egy kis hős, aki szerető otthont keres ❤️
Néha egy cica személyében nem csak egy kedvencet, hanem egy életre szóló társat találunk. Tóbiás éppen ilyen különleges lélek, aki sajnos még nem találta meg az igazit. Sokan elmennek mellette, mondván, csak egy fekete macska a sok közül, de Tóbiás sokkal több ennél.
Tóbiás egy 10 hónapos kis csoda, aki testvéreivel együtt került hozzánk mentésre, amikor még cseppnyi újszülöttek voltak. Ő az a típusú cicus, aki szereti az emberek társaságát és aki minden lépésedet követi. Legyen szó akár munkáról otthonról, Tóbiás ott lesz melletted, és támogat téged mindenben, csak a jelenlétével. Egyetlen probléma, fél az idegenektől, így sajnos a bemutatkozás nehézkésen megy neki. Emiatt sokan nem is adnak neki esélyt.
Miért Tóbiás?
Minden szükséges oltást megkapott.
️ Chippezett és negatív FIV/FeLV teszteredményekkel rendelkezik.
Rendszeresen parazitamentesítve.
Szeretetigényes és rendkívül hűséges.
Tóbiás jelenleg Tápiószentmártonban van, de ne aggódj, ha Budapest vagy környéke az otthonod, szállítást biztosítunk!
Egy valódi családtag hiányzik az életéből. Ha úgy érzed, hogy te vagy az a különleges személy, aki Tóbiásnak szerető és gondos otthont tudna biztosítani, akkor ne habozz kapcsolatba lépni velünk.
Az örökbefogadás feltételei:
Benti, macskabiztos otthon (szúnyoghálós ablakok szükségesek).
Oltási könyvvel, chippezve.
Ivarlátanítási kötelezettség vállalása.
Örökbefogadási szerződés.
Érdeklődni: +36203769100 (Hétfőtől-Péntekig 15:30-18:30, Szombaton egész nap).

Légy te Tóbiás élete hőse, aki megmutatja neki, hogy van remény és van szeretet, ami csak rá vár. Tóbiás már készen áll arra, hogy bebizonyítsa, milyen csodálatos boldogságot hozhat az életedbe.

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2024. 04. 12.

Bundás Barát ÁVE 06 20 3769100