CICA
KERESÉS

Sanyi, kandúr

_0_1_2_3_4_5
  • Kor: 0.5 - 1 éves
  • Neme: kandúr
  • Hol: Gyál
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Sanyi, a 11 hónapos kis kandúr bandi, vidáman ugrál a lehetőségek között, miközben kutatja örök haverját a gazdi formában. Ahogy a legtöbb kamasz cica, Sanyi is tele van energiával és élettel, de ugyanakkor imádja a dorombolást és a bújást.

Bár jelenleg nem igazán találja a közös hangot az idősebb cicákkal, de lehet, hogy hasonló korú társaságban sikeresebben boldogulna. Sanyi egy valódi plüss gombóc. A szőre olyan puha és selymes, mint egy kis nyusziké.

Azonban van egy kis rossz szokása: éjjelente szeret "vadászni" az emberre, amikor megmozdulsz a takaró alatt. Ezért még egy kis nevelésre van szüksége, így kisgyerek mellé nem ajánljuk.


Ha te vagy az a különleges ember, aki szereti az aktív játékot és az édes dorombolást, és hajlandó vagy időt és türelmet áldozni Sanyi nevelésére és gondozására, akkor itt a lehetőség, hogy örök haverjává válhass.

Sanyi vágyik arra, hogy megtalálja az igazi otthonát, ahol szeretve és elfogadva érezheti magát. Ez a kis kandúr bandi olyan boldogsággal töltene el, ha veled oszthatná meg mindennapjait, és együtt fedezhetnétek fel az élet csodáit.

Ha felkeltette az érdeklődésedet, lépj kapcsolatba velünk és ismerkedj meg Sanyival. Egy apró lépéssel te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy Sanyi megtalálja a szerető gazdit, akivel együtt élvezheti az élet szépségeit.

Sanyi mind két oltását megkapta, ivartalan, FIV/FeLV negatív, chippes kislegény.
Az örökbefogadás kizárólag

- Budapesten és környékén,
- Szigorúan benti/macskabiztos tartással (minimum szúnyoghálóval rendelkező ablakok),
- Oltási könyvvel,
- Chippel,
- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: +36203769100
H-P: 15:30-18:30 ig, szombaton 9:00 - 17:00ig.

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2024. 04. 12.

Bundás Barát ÁVE 06 20 3769100