CICA
KERESÉS

Missy, nőstény

_0_1
  • Kor: 4 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Budapest
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Missy cica 4 év körüli, ivartalanított nőstény. Egy parkolóból mentettük kölykével együtt. A kicsi már gazdis, de Missy sajnos elég félénk, ezért rá még senkinek sem esett a választása.
Egyébként érdeklődő és játszani is lehet vele, de az érintést nem tudja értelmezni, ehhez valószínűleg sosem szokott hozzá. Sok türelemre van szüksége, hogy megszeresse a simogatást.
Felv/Fiv tesztje negatív, oltva van. Más cicákkal jól kijön, ezért ideális lenne számára olyan otthon is, ahol van már egy vagy két kedves cica, akiktől tanulhat. Egyedülinek csak akkor ajánlom, ha nagyon türelmes a gazdi.
Ha valaki tudna neki szerető, biztonságos otthont nyújtani, kérem, jelentkezzen. Benti tartással fogadható örökbe, kizárólag cicabiztos lakásba, kertes házba nem. Budapestre vagy környékére, szerződéssel költözne új otthonába.
Érdeklődni üzenetben lehet.

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2022. 01. 11.

Singer-Kakuk Anikó 06 00 0000000