CICA
KERESÉS

Csocsó, kandúr

_0_1_2_3_4_5_6
  • Kor: 0.5 - 1 éves
  • Neme: kandúr
  • Hol: Budapest
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Csocsó egy igazi cica csoda. Június 15-én született, és már most büszkén viseli a chipezett, oltással rendelkező és féreghajtott címkéket. Ez a pici bújós kandúr cica a legédesebb dolog, amit valaha láttál.
Csocsó anyukája, Mami, negatív eredményeket kapott a Felv/Fiv teszteken, ami csak megerősíti, hogy ez a kis csöppség egészséges és boldog jövő elé nézhet. Csocsó még ártatlan és tiszta lappal érkezik az életbe, tele szeretettel és örömmel.
Ez a gyönyörű kiscica már most megmutatta, mennyire kedves és bújós lehet. Csocsó szeretné megtalálni a szerető családját Gyálon, akik mindig mellette állnak és gondoskodnak róla.
Ha te vagy az az ember, aki kész ölelni, simogatni és szeretni Csocsót, akkor itt a lehetőség, hogy örök haverjává válhass. Egy apró lépéssel te is adhatsz neki egy boldog és szeretetteljes otthont, ahol minden napra mosolyt varázsolhat az arcára.
Ne hagyd, hogy ez a kis ártatlan és bújós cica továbbra is várakozzon. Lépj kapcsolatba velünk, és ismerkedj meg Csocsóval. Ő vágyik arra, hogy megtalálja a szerető családját, akikkel együtt élheti az élet szépségeit és boldogan töltheti mindennapjait.
Az örökbefogadás kizárólag:
- Benti tartással, macskabiztos ház/lakásba (minimum szúnyogháló)
- Szerződéssel
- Oltási kötelezettséggel lehetséges.
Bemutatkozó levelet a bundasbarat@gmail.com címre várjuk. Telefonon h-p 16:30-18:30-ig vagyunk elérhetőek a 06702056552-es telefonszámon. Üzenetben egész nap.

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2024. 04. 12.

Bundás Barát ÁVE 06 70 2056552