CICA
KERESÉS

Vanília, nőstény

_0
  • Kor: 3 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Budapest
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Nem

Budapesten….Gazdikereső…Vanília ( kb. 3 éves ivartalanított nőstény cica...kint élő kóborka ) tavaly jelent meg a társasházunknál…szegény nagyon viharvert, sovány és sebes volt…ivartalaníttattam (az Állatrendőrség Alapítvány segítségével) és megpróbáltam felhizlalni ( szerencsére ez sikerült )..később idehozta a kölykét is, akinek már találtam gazdit..
Vaníliát pár napja befogtam és elvittem orvoshoz.. (jelenleg kennelben van egy elég sötét irodában és ha nem találok neki gazdit egy hét múlva vissza kell engednem a szabadba)
- Felv-, Fiv tesztje negatív..
- Külső-belső parazitamentesítése megtörtént
- Fülatkája kezelve lett
Vanília nagyon különleges cicus ( a tekintete nagyon átható ezekkel a nagyon világos sárga szemekkel )… a kezdeti folyamatos fújása után most már dorombolva jön dörgölőzni, bújni, nagyon hálás mindenért…nagyon szereti a simogatást is…szegénynek nehéz élete lehetett ezért Vanília néha morcica ( ez a képeken is látszik ) amitől szerintem igazán szeretnivaló…az orvosnál nagyon jól viselkedett, láthatóan okos és nem agresszív…
Vaníliának keresek gondos, felelősségteljes gazdit, akinek van tapasztalata a cicákkal …csak örökbefogadási szerződéssel, benti tartással , utánkövetés feltételével kerülhet új gazdájához…

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2024. 03. 13.

Dömötör Nóra 06 30 5615100