CICA
KERESÉS

Cica kolónia bajban, több-cica

_0_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11
  • Kor: 2 éves
  • Neme: több-cica
  • Hol: Budapest
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Nem

SOS segítségre van szükség 7-8 cica számára!

Egy budapesti cica kolónia élőhelyét rövid időn belül lebontják, a területen építkezés lesz, az eddig ott élőknek pedig el kell költözni. A cicák a házak közötti zárt, kertes részben élnek, egy lakó etette őket, de március közepéig el kell hagyniuk az embereknek a területet. Ebből a kolóniából már 12 cicát sikerült korábban elhelyezni gazdinál vagy ideiglenes befogadónál, de még mindig van 7 vagy 8 cica. Sajnos nem kézhez szokottak, inkább csak félősek, mint vadak, közel jönnek, az ajtó előtt alszanak, némelyiket meg is lehet érinteni, de szocializálni kell majd őket.
Nagyon rövid az idő, hiszen utána magukra maradnak, és ki tudja, a terület tulajdonosa hogyan oldaná meg a problémát.
Az egyik cica elég rossz állapotban van, neki orvosi kezelésre lenne szüksége.
Ezért szeretnék segítséget kérni, amíg van időnk: leginkább az ideiglenes elhelyezésében, ha csak egy cicát tudna fogadni néhány ember vagy szervezet, akkor meg tudnánk oldani a problémát, hiszek benne, hogy összefogással sikerülhet.
Az orvosi dolgokban a lehetőségekhez mérten próbálok segíteni, senkinek a nyakán nem hagyok cicát, de egyedül ezt nem tudom megoldani, segítsetek, kérlek!

Ui.: Jobb fotók beszerzés alatt.

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2024. 03. 13.

Singer-Kakuk Anikó 06 00 0000000