CICA
KERESÉS

Ofélia, nőstény

_0
  • Kor: 2 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Budapest
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

OFÉLIA

Ofélia cicát baleset érte, azt követően pedig átesett egy rosszul sikerült farok amputáció műtéten, melynek következtében pisi- és kaki tartási problémái vannak, de pelenkával tiszta környezetbe illeszthető, illetve ideális lehet számára egy biztonságos, zárt kifutó.
Ofi cica olyan gazdit igényel, aki elhivatott és nem okoz neki gondot egy cicus ápolása.
Jelenleg napi 2x kap gyógyszert, ami segíti őt abban, hogy a pisi és kaki akadálytalanul tudjon ürülni. Szépen használja az almot, de sajnos nem szobatiszta, emiatt időnként tisztítani kell a hátsó felét, amit nem szeret annyira, de azért hagyja.
Ettől függetlenül egy nagyon szeretetéhes, kedves, játékos cicus, imádja ha foglalkoznak vele. Nagyon megérdemelne egy szerető, türelmes gazdit, akinek nem okoz gondot az ő ellátása, a vele való foglalkozás, cserébe nagyon sok szeretetet és cicapuszit kap majd Ofitól.

2 év körüli, ivartalanított, oltott, tesztelt (FIV/FeLV negatív) cicalány.

Ha elég elhivatottnak érzed magad ahhoz, hogy Ofi gazdija legyél, akkor írj nekünk az info@macskavilag.com mail címre vagy ide az oldalunkra egy bemutatkozó üzenetet. Ahogy minden cicánkat őt is szerződéssel adjuk, oltási kötelezettséggel.

‐------‐-----------------------------------------------------
Ha támogatni szeretnéd munkánkat és cicáink ellátását, gyógykezelését, ezt az alábbi bankszámla számra történő utalással tudod megtenni:
ERSTE 11600006-00000000-48501767 (BIC kód: GIBAHUHB
Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU38 1160 0006 0000 0000 4850 1767)

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2023. 01. 30.

Helga 06 20 0000000