CICA
KERESÉS

Babi, nőstény

_0_1_2_3_4_5_6_7_8
  • Kor: 4 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Budapest, XIV. kerület
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Szerető és gondoskodó gazdit keres egy életre Babi 4,5 éves cirmos, masszív testalkatú kislány:
ivartalanított
külső-belső parazitamentesített
CHIP-pel ellátott
tesztelt
oltott
4 évig családban élt, kisbaba is született teljesen rendben volt vele is, mégis visszakerült a gondozásunkba. A cica egy tünemény, kedves, nyugodt, bújós, dorombolós, nagyon szerethető. !!! Nem átlagos cica, enyhe ataxiás tünetei vannak!!! /Ataxia úgy alakul ki, hogy amikor a kicsik az anyjuk hasában voltak, a mamacica parvo fertőzésen esett át, emiatt kisagyi fejlődési rendellenesség alakult ki és mivel az felel a mozgásért, ez a mozgásán látszik. Testvére aki az egyesületünk gondozásában van és marad is, súlyosabb eset, Babikának nagyon enyhe tünetei vannak csak./ Ettől érdekes járása van, ezzel együtt teljesen egészséges, alomtiszta. Állapota stabil. Ennek van egy előnye is, ő nem fog magasra felugrálni, maximum egyet ugrik felfelé ágyra, székre és esetleg onnan még egyet tovább, de ha nincs hová tovább ugrania, akkor nem fog.
Speciális kezelést nem igényel, viszonylag nyugodt környezetre van szüksége (de nem teljesen ingermentesre természetesen.) A cica nagyon okos, hamar ki lehet vele alakítani szeretetkötődést. Egyedüli cicának való.
Videók a cicáról:
https://youtube.com/shorts/Bj0BrOZoXM4?feature=share
https://youtube.com/shorts/RSweB3HAL-Q?feature=share
https://youtu.be/Imr_Zd33ykk
Örökbefogadással járó kedvezmények:
- kedvezményes cicafelszerelési lehetőséget biztosítunk (nagyker áron)
Macskás tapasztalat szükséges! Az ismerkedés kezdetekor többszöri látogatás szükséges a leendő gazdi részéről. Kizárólag benti tartásra, kapcsolattartással, szerződéssel (teljes és részletes orvosi előzményekkel, ismert élettörténettel), 2 hét próbaidővel, költségeihez való hozzájárulással (jelképes összeg) keres gazdit. A beszoktatás, összeszoktatás és véglegesülés folyamatát végig kísérem és támogatom tanácsokkal, valamint viselkedésre, etetésre vonatkozóan is adok útmutatást, támogatást. BP. XIV. kerületben van helyileg. Bemutatkozó levelet várjuk a catherinacicamentes@gmail.com email címen vagy a megadott telefonszámon.

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2024. 04. 04.

Kati 06 20 4632063