CICA
KERESÉS

Fiona, nőstény

_0_1_2_3_4
  • Kor: 4 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Budapest, XIII. kerület
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen


Fiona gazdit keres!

Fiona az egyik legérdekesebb gazdikeresőm. A története nem a legvidámabb: ő egy lakatlan épület pincéjében élt, és onnan állítólag csak az esti etetésekre jött elő, de nagyon félénk volt, nem lehetett hozzá közel sem menni. Aztán egyik este az etető kétségbeesve keresett segítséget, mert megtudta, hogy az épületet másnap lebontják, és így Fionára ráomlott volna az egész épület. Szerencsére sikerült még éjjel találni valakit, aki becsapdázta a cicát. Ideiglenes befogadót is sikerült neki találni, ahol Fiona biztonságban lehetett, viszont annyira félt, hogy nem engedett magához közel senkit. Így került hozzám, hátha sikerül elnyerni a bizalmát, és reméltük, hogy látva más cicákat, tőlük egy kis bátorságot is szerez. Nos, Fionát kézzel simogatni még nem lehet, viszont már irtó cuki, kíváncsi, játékos, és a tollas cicapecával való simogatást is értékeli. Más cicákkal jól kijön, együtt is szoktak aludni.
Olyan gazdinak ajánlanám, aki nagyon türelmes, nem feltétlenül ölbecicát akar, de tud vele foglalkozni, játszani, mert így lehet közelebb kerülni hozzá. Jó lehet például, ha már van 1-2 kedves cicája, és segítene egy harmadikon azzal, hogy örökbe fogadja, de nem vár tőle semmit, csak hagyja éldegélni a maga csendes módján. Egyedüli cicaként is örökbe fogadható, de így csak végtelen türelmű gazdinak, aki lehetőleg értsen a cicákhoz.
Fiona ivartalanított, oltott, 4-5 év körüli nőstény, negatív Fiv/Felv tesztekkel. Kizárólag lakásba, maximálisan szökésbiztos helyre fogadható örökbe, Budapestre, vagy környékére.

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2022. 01. 11.

Singer-Kakuk Anikó 06 00 0000000