CICA
KERESÉS

Ábel, kandúr

_0_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14_15_16_17_18_19
  • Kor: 3 éves
  • Neme: kandúr
  • Hol: Tata
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Ábelt 2020. szeptemberben találták Kocs és Tata között törött lábbal. Már régebbi volt a sérülés. Sebészhez elvittük, nem kellett műteni, mert jó irányban csontosodott a törés. Akkor az ivartalanítása is megtörtént. Oltott, negatív Fiv/Felv teszttel rendelkező dorombolós, ragaszkodó cica.

Ábel kizárólag benti tartással, szerződéssel, házhoz-szállítással, nyomonkövetéssel fogadható örökbe. Gazdijelöltek érdeklődését bemutatkozó levéllel várjuk, melyben szerepeljenek az alábbiak:
Rövid bemutatkozás Rólad, családodról, mivel foglalkozol, mennyi időt töltesz otthonodtól távol, amikor távol vagy megoldott-e a cica felügyelete. Hol laksz (város, lakás/ház, saját/bérlemény), veled egy háztartásban élő felnőttek, gyerekek száma, életkora, Ők is szeretnének-e cicát, szeretik-e az állatokat. Vannak-e már állataid, nekik milyen a természetük, van-e oltásuk, cicáknak negatív Fiv/Felv tesztjük, ivartalanítottak-e. Van-e tapasztalatod a cicatartás terén. Ha volt korábban cicád, mi történt vele (betegség, baleset).Albérletbe a legritkább esetben adunk cicát.Az érdeklődők bemutatkozó levelét a pelyhespeti@gmail.com email címen várjuk.

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2022. 09. 09.

Bacskó Ágnes 06 20 4414480