CICA
KERESÉS

Konrád, kandúr

_0_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11
  • Kor: 2 éves
  • Neme: kandúr
  • Hol: Tata
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Konrádka egy igazi imádnivaló, 2 év körüli kiskandúr
Játékos, eleven, és dorombolós cukiság. Leginkább egyedüli cicának ajánljuk.
Története:
2021. Szeptember végén került hozzánk törött combcsonttal. Azonnal Budapestre vittük, ahol megoperálták, két merevítő került beültetésre, már szépen meggyógyult, vígan játszik
Tesztje negatív, oltásait megkapta, ivartalanítása is megtörtént már.
Konrád kizárólag benti tartással, szerződéssel, házhoz szállítással, nyomon követéssel fogadható örökbe.
Gazdijelöltek érdeklődését a pelyhespeti@gmail.com email címen várjuk egy bemutatkozó levélben.
Rövid bemutatkozás Rólad, családodról, mivel foglalkozol, mennyi időt töltesz otthonodtól távol, amikor távol vagy megoldott-e a cica felügyelete. Hol laksz (város, lakás/ház, saját/bérlemény), veled egy háztartásban élő felnőttek, gyerekek száma, életkora, Ők is szeretnének-e cicát, szeretik-e az állatokat. Vannak-e már állataid, nekik milyen a természetük, van-e oltásuk, cicáknak negatív Fiv/Felv tesztjük, ivartalanítottak-e. Van-e tapasztalatod a cicatartás terén. Ha volt korábban cicád, mi történt vele (betegség, baleset).Albérletbe a legritkább esetben adunk cicát.Az érdeklődők bemutatkozó levelét a pelyhespeti@gmail.com email címen várjuk.

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2023. 06. 17.

Bacskó Ágnes 06 20 4414480