CICA
KERESÉS

Berti, kandúr

_0_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14
  • Kor: 2 éves
  • Neme: kandúr
  • Hol: Tata
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Bertike egy kedves, hízelgős, cuki kandúrka. Bújik a simiért, szereti az ember közelségét.
Gazdit keresünk neki, olyat, ahol most már élete végéig szeretetben, biztonságban élhet.
Más cicákkal jól elvan, nagyon jó a természete. Nyugodt, aranyos cicus

Negatív tesztes, oltott, ivartalanított, parazitamentes.

Kizárólag benti tartással, szerződéssel, házhoz szállítással, nyomonkövetéssel fogadható örökbe. Érdeklődők leveleit bemutatkozással a pelyhespeti@gmail.com email címen várjuk.
Rövid bemutatkozás Rólad, családodról, mivel foglalkozol, mennyi időt töltesz otthonodtól távol, amikor távol vagy megoldott-e a cica felügyelete. Hol laksz (város, lakás/ház, saját/bérlemény), veled egy háztartásban élő felnőttek, gyerekek száma, életkora, Ők is szeretnének-e cicát, szeretik-e az állatokat. Vannak-e már állataid, nekik milyen a természetük, van-e oltásuk, cicáknak negatív Fiv/Felv tesztjük, ivartalanítottak-e. Van-e tapasztalatod a cicatartás terén. Ha volt korábban cicád, mi történt vele (betegség, baleset).Albérletbe a legritkább esetben adunk cicát.Az érdeklődők bemutatkozó levelét a pelyhespeti@gmail.com email címen várjuk.

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2023. 03. 09.

Bacskó Ágnes 06 20 4414480