CICA
KERESÉS

TaviRózsa, nőstény

_0_1_2_3
  • Kor: < 0.5 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Tata
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Kis félszemű kalózlánykánk, Tavi Rózsika is gazdikereső lett. Október 15-én átesik az ivartalanításon, rá egy hétre már költözhetne is saját gazdihoz.
Igaz, csak egy szeme van, de így is igazi kiscica. Nevéhez híven egy gyönyörű virágszál.

Rózsika 5 hónap körüli vagány, de ezzel együtt egy dorombolós, ölben alvós cuki cirmos lányzó. Tatán a Derítő tónál kóbor cica kölykeként született, szemét elvesztette macskanátha miatt, ez a szexepilje.
Ha szeretnél esélyt, és otthont adni Rózsának, jelentkezz! :) Albérletbe a legritkább esetben adunk cicát.Gazdijelöltek érdeklődését, bemutatkozó levéllel várjuk, melyben szerepeljenek az alábbiak:
Rövid bemutatkozás Rólad, családodról, mivel foglalkozol, mennyi időt töltesz otthonodtól távol, amikor távol vagy megoldott-e a cica felügyelete. Hol laksz (város, lakás/ház, saját/bérlemény), veled egy háztartásban élő felnőttek, gyerekek száma, életkora, Ők is szeretnének-e cicát, szeretik-e az állatokat. Vannak-e már állataid, nekik milyen a természetük, van-e oltásuk, cicáknak negatív Fiv/Felv tesztjük, ivartalanítottak-e. Van-e tapasztalatod a cicatartás terén. Ha volt korábban cicád, mi történt vele (betegség, baleset)Az érdeklődők bemutatkozó levelét a pelyhespeti@gmail.com email címen várjuk.
Mimit kizárólag benti cicaként, szerződéssel, nyomonkövetéssel, házhoz szállítással adjuk örökbe.

Feladva: 2021. 10. 10.

Auer Ildikó 06 20 3394310