CICA
KERESÉS

Csenge, nőstény

_0_1_2_3_4
  • Kor: 0.5 - 1 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Tata
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Karácsonyi Csenge ❤

Csenge 2020.karácsonyán került hozzánk, csípő és combfej törésével, megműttettük, még egy minimális bicegés maradt vissza a sérülésből. Nagyon aranyos, 7 hónap körüli kislány. Igen öntudatos egyéniség, de ugyanakkor kedves, bújós, dorombolós cicus. Hihetetlenül selymes a cirmos-fehér bundácskája.
Ivartalanítása már megtörtént, oltásait megkapta, FIV/FELV negatív. Készen áll egy saját gazdihoz költözésre,
ahol most már élete végéig biztonságban lehet, ahonnan nem kerülhet többé ki az utcára. Kevésbé domináns, igazoltan FIV/FELV negatív, oltott cicapajti nem akadály.
Csenge kizárólag benti tartással, szerződéssel, házhoz-szállítással, nyomon-követéssel fogadható örökbe.
Gazdijelöltek jelentkezését privát üzenetben egy bemutatkozóval várjuk: Rövid bemutatkozás Rólad, családodról, mivel foglalkozol, mennyi időt töltesz otthonodtól távol, amikor távol vagy megoldott-e a cica felügyelete. Hol laksz (város, lakás/ház, saját/bérlemény), veled egy háztartásban élő felnőttek, gyerekek száma, életkora, Ők is szeretnének-e cicát, szeretik-e az állatokat. Vannak-e már állataid, nekik milyen a természetük, van-e oltásuk, cicáknak negatív Fiv/Felv tesztjük, ivartalanítottak-e. Van-e tapasztalatod a cicatartás terén. Ha volt korábban cicád, mi történt vele (betegség, baleset). Albérletbe a legritkább esetben adunk cicát. Az érdeklődők bemutatkozó levelét a pelyhespeti@gmail.com email címen várjuk.

Feladva: 2021. 05. 02.

Auer Ildikó 06 20 3394310