CICA
KERESÉS

Fülöp, kandúr

_0_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13
  • Kor: 2 éves
  • Neme: kandúr
  • Hol: Tata
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Újhegyi Fülöp 2019. április végén született, és csak a szerencsén múlott, hogy élete nem ért véget az első napon. Tatán, Újhegyen, gondosan bezacskózva két testvérkéjével együtt egy kukába kerültek rögtön születésük után… A legkisebb testvérke ezt nem is élte túl
Fülöp szépséges vörös-fehér bundával dicsekedhet, folyton mozgásban lévő és játékos kiskandúr. Vígan szaladgál a nagy csapatban, nem zavarja a cicatársaság. Testvérét, Danikát is nagyon szereti, örömmel költöznének akár együtt is új gazdijukhoz. Oltott, negatív Fiv/Felv tesztelt, ivartalanított, parazitamentes hízelgőgép.
Gazdijelöltek érdeklődését, bemutatkozó levéllel várjuk, melyben szerepeljenek az alábbiak:
Rövid bemutatkozás Rólad, családodról, mivel foglalkozol, mennyi időt töltesz otthonodtól távol, amikor távol vagy megoldott-e a cica felügyelete. Hol laksz (város, lakás/ház, saját/bérlemény), veled egy háztartásban élő felnőttek, gyerekek száma, életkora, Ők is szeretnének-e cicát, szeretik-e az állatokat. Vannak-e már állataid, nekik milyen a természetük, van-e oltásuk, cicáknak negatív Fiv/Felv tesztjük, ivartalanítottak-e. Van-e tapasztalatod a cicatartás terén. Ha volt korábban cicád, mi történt vele (betegség, baleset).Albérletbe a legritkább esetben adunk cicát.Az érdeklődők bemutatkozó levelét a pelyhespeti@gmail.com email címen várjuk.

Feladva: 2021. 02. 23.

Auer Ildikó 06 20 3394310