CICA
KERESÉS

Mimike, nőstény

_0_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14
  • Kor: 3 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Szentendre
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Nem

Kb. 2,5-3 éves mentett aranyos, kedves, hálás cica, akit egyedi bundája tesz különlegessé.
Új környezetben még elképzelhető, hogy félénk, így egy türelmes, megértő cicabarát hölgy/úr személyében kérném szépen a jelentkezést. Imádja, ha simogatják, törődnek vele, nem ölben ülős, biztosak vagyunk benne, hogy sok szeretettel, törődéssel gyorsan oldódni fog és egy- kettőre ölelnivaló cicuskává válik. Szeret a gazdi mellé feküdni, aludni.
Emberhez szokott , aki szeretne egy nyugodt, de kedves, bújós, szépséges cicust, de azt is szereti, ha lakásban ne egy csatatér várja mikor hazatér annak Mimike a megoldás. Kutyákkal is jól kijön.
Helyhiány miatt a cicus jelenleg élőhelyén van és innen fogadható örökbe (lakatlan nyaraló sufnija az otthona). Sajnos ott nincs biztonságban- a környéken rókák is vannak és a helyiek is panaszkodnak a macskák miatt.
Jelenleg csak a remény maradt számára, hogy valaki felfigyel rá.
...hogy nem értelmetlenül, feleslegesen küzd minden nap kint a hidegben.
...hogy a röpke cica élete nem illan el anélkül hogy célba érne...
GAZDI jelentkezz!
Külső és belső parazitamentesítése megtörtént, ivartalanítva várja az álomgazdit.
Egy olyan gazdit keresünk számára aki családtagként fogadja ezt a csodás cicát, kizárólag lakásban, (macskahálóval felszerelve) tartással, esetleg amennyiben lehetőség van időnként kinti kennelbe levegőzhet.
Kizárólag örökbefogadási szerződéssel, kapcsolattartással fogadható örökbe, csakis előkontroll után, és álom gazdi esetén házhoz szállítjuk
Ha beleszerettél a cicuskába és szeretnéd, hogy a családod része legyen, kérlek hívj: 00-36-30-254-0888

Feladva: 2021. 11. 07.

Anna 06 30 2540888