CICA
KERESÉS

Borsó, nőstény

_0_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14_15_16
  • Kor: 1 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Szentendre
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Egy intézmény udvarán tengette fiatal életét, még kicsi volt mikor ide őt kitették.
Borsó nagyon különleges cirmos bundás cicalány. Mentésekor érinthetetlen volt, mára már hányattatott élete után nagyon kéri és hálás a simogatásért, kedves, nyugodt lakáscicává vált a mentése óta. Idegenekkel bizalmatlan, de amint megismer nagyon igényli a gazdi jelenlétét és a vele való törődést, ennek hangot is ad. Férfiaktól eleinte fél -nagyon rossz tapasztalata lehetett .
Borsó ivartalanított 1 éves lány cica, rengeteg szeretet van benne, nagyon vágyik a gazdi közelségére és szeretetére amit ezerrel viszonoz, bújós doromboló gép, nyugodt természetű cicalány, még nem szeret ölben lenni, szereti, ha sokat simogatják és szeret sokat játszani.
Idegen helyen első nap bizonyára elbújik, de kíváncsi természetű is egyben, egy türelmes, megértő cicabarát hölgy/úr személyében kérném szépen a jelentkezést aki ad neki időt a barátkozásra és nem sietteti őt. Lakásban igazán jól viselkedik, szeret játszani kedvence a cipőfűző, labda, plüss egér. Nem tesz semmiben sem kárt, sem a virágban, sem a tapétában, sem a szőnyegben, sem bútorokban. Félénksége miatt népes családba (kis gyerekek mellé) nem ajánljuk.
Jelenleg csak a remény maradt számára, hogy valaki felfigyel rá
...hogy nem értelmetlenül, évekig él senkicicájaként
...hogy a röpke cica élete nem illan el anélkül hogy célba érne...
GAZDI jelentkezz!
Szentendrén vagy Budapestre/Budapest környékére fogadható örökbe, egy olyan gazdit keresünk számára aki családtagként fogadja ezt a csodás cicát, lakásban tartással és kintre felügyelettel vagy időnként kinti kennelbe levegőzhet.
Külső és belső parazitamentesítése megtörtént, FELV/FIV tesztje negatív oltásait megkapta (oltási könyvvel dokumentálva) megbízhatóan és ügyesen használja a fedeles/ajtós cica WC-t.
A cica Szentendrén van, itt meglátogatható kizárólag örökbefogadási szerződéssel, kapcsolattartással fogadható örökbe, előzetes ismerkedés és előkontroll után, álom gazdi esetén házhoz szállítjuk.
Írj -gyekenyi.anna@gmail.com email - vagy hívj: 00-36-30-254-0888

Feladva: 2020. 11. 15.

Gyékényi Anna 06 30 2540888