CICA
KERESÉS

Pici, nőstény

_0_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14
  • Kor: < 0.5 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Szentendre
  • Ivartalanítva: Nem
  • Oltva: Igen

Szerető gazdit keres kb. 7 hónapos barna csíkos/cirmos kis vöröses bundájú cicalány.
Egy Intézmény udvarára tették ki ő és testvérét lelketlen emberek. Ott kaptak enni, inni, de sajnos éjjel nem voltak biztonságban, csupán a bokrok tövébe tudtak elbújni, hideg éjszakák beköszöntével áztak fáztak szegénykék.

Nagyon barátságos, nyitott, kíváncsi, kedves, nagyon igényli az emberi szeretetett, minden játék kitalálója, egy igazi örökmozgó, minden lében kanál, madzaggal nagyon szeret játszani, labdát kergetni, nem karmol még játék közben sem. Ölbe bújós doromboló gép. Első 10 percben tartózkodó, majd az első simi után már lépni nem lehet tőle, nagyon igényli az emberi társaságot.

FELV/FIV tesztje NEGATÍV, oltásait megkapta (oltási könyvvel dokumentálva), micro chippel, külső és belső parazitamentesítése megtörtént.
Szentendrén vagy Budapestre/Budapest környékére fogadható örökbe, kizárólag örökbefogadási szerződéssel, előzetes ismerkedés és előkontroll után kapcsolattartással.
Egy olyan gazdit keresünk számára aki családtagként fogadja ezt a csodás cicát, lakásban tartással, LAKÁS+MACSKAHÁLÓS TERASZ vagy/és kintre felügyelettel vagy időnként kinti kennelbe levegőzhet.
A cica Szentendrén van, itt meglátogatható, álom gazdi esetén házhoz szállítjuk.
Ivartalanítási költségeket átvállaljuk.
Ha beleszerettél a cicuskába és szeretnéd, hogy a családod része legyen, kérlek hívj: 00-36-30-254-0888 vagy írj: gyekenyi.anna@gmail.com

Feladva: 2020. 11. 17.

Gyékényi Anna 06 30 2540888