CICA
KERESÉS

Gábor Zsazsa, nőstény

_0_1_2_3_4_5_6
  • Kor: 3 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Nagytarcsa
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Zsazsa egy gyömrői kolónia lakója volt idén tavaszig. Több társával együtt vemhesen, betegen, teljesen lerobbanva került hozzánk. Hosszú hónapok kellettek mire teljesen rendbe jött, de szerencsére most már gyógyult cicaként várja örökké gazdiját.

Zsazsa egy igazi egyéniség: kandúrtestű cicaasszonyság. Már ez a tény önmagában számtalan vicces helyzetet generál a mindennapokban.

Zsazsa ugyanis abszolút nem érzékeli, hogy nem kimondottan kecses alakkal áldották meg, aminek következtében hetente legalább 2 cica fekhelyet szakít el, tör szét, miközben balerinaként próbál belepattanni a 6 kilós molett, kandúrformatesttel, ami még véletlenül sem engedelmeskedik neki.

Nagyon különleges cica, az orvosunk minden alkalommal ellenőrzi, hogy biztosan nem kandúr-e, pedig ő ivartalanította.
Ő sem hiszi el, hogy ilyen tömzsi, masszív testtel hogyan lehet Zsazsa nőstény cicus.


Kizárólag bent szeretne lenni, vagy macskabiztos teraszon, kertben. Volt már eleget az utcán, köszöni nem kér belőle
Szerződéssel fogadható örökbe.

A cicáinkat mindig elvisszük a gazdihoz, bárhol is legyen az országban. Szóval a távolság nem akadály, a lényeg, hogy a cicáinknak hosszú, boldog élete legyen egy boldog gazdival.

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2022. 11. 22.

muhelycicak@gmail.com 06 70 6169363