CICA
KERESÉS

Sanyi, kandúr

_0_1_2_3_4
  • Kor: 3 éves
  • Neme: kandúr
  • Hol: Gyál
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Sanyi cicának nagyon kellene egy jó gazdi, ahol nincs másik állat, viszont van emberi kontakt! Egyre rosszabbul viseli a cicaszobát!!
Sziasztok Emberek, Sanyi a Gyönyörű hamuszürke kandúr, ÁlomGazdikereső!
Pár hónappal ezelőtt kerültem idigazdimhoz, akinek egy ismerőse szedett össze engem vidéken (Budapest mellett), egy forgalmas főút mellől. Már akkor is látszott mennyire kedves cica vagyok, mert rögtön meg tudtak fogni. Azóta már ivartalanítva lettem, élősködők sincsenek bennem, viszont van chippem és oltásom. A képeimen talán még nem látszik, de igen szép termetes kandúr vagyok, akinek méreténél csak a szeretete a nagyobb. Sajnos, most egy "macska szobában" élek, egy másik cicával mert csak itt volt hely, de nagyon szeretnék kanapé cica lenni, egy olyan helyen, ahol több simit kapok. Leginkább egyedüli cica szeretnék lenni, mert más állatokkal nehezen jövök ki. Csak benti tartással, és szerződéssel lehet örökbe fogadni. Budapest max 70 km-es körzetéből várjuk a gazdijelölt jelentkezését.

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2022. 11. 04.

Zsanett Csikós 06 20 9406969