CICA
KERESÉS

Gigi, nőstény

_0_1_2_3_4_5_6
  • Kor: 2 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Göd
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

"Csókolom-Csókolom!

Gigi vagyok és azért írok ide, mert azt mondta anyukám, hogy ide feltölthetem a rólam készült sztárfotóimat és kereshetek magamnak saját rajongó tábort!
Bizony ám, mert én ilyen úri kisasszonyka vagyok! Mindamellett gyönyörű, szépséges és szerény!
Ne izgulj, mellettem neked is jut majd a rivaldafényből, hiszen téged meg én foglak csodálni látástól Mikulásig! Követlek majd, nehogy eltévedj a konyhába menet, csekkolom neked, hogy jó gombot nyomkodsz-e a tévéhez, sőt, végig vigyázni fogok rád, amíg fürdesz, nehogy akut kádbafulladj nekem!! Na de fröcskölni nem ér! Víz csak a tálkámban létezhet, a bundácskámon semmiképp, különben kikiáltom világfájdalmam!! :)

Kicsit vaksi vagyok, de nem nagyon, csak úgy a fél szememre. Anya viccelődött kalóz szemkendővel, de nem vettem a poént, ezért letett róla...
Na, most hogy így elkápráztattalak, írj nekem egy cuki levélkét kivagyiságodról, hogy mihamarabb csodálhassuk egymást élőben!!
Szeripuszi macskajancsi addig is!
Gigi
"
Gigi 2 éves, ivartalanított, FIV/FELV negatív kislány. A kishölgy bal szemére vak (kivizsgálva), így kizárólag benti tartással fogadható örökbe folyamatos kapcsolattartással.
**Az oltás, chip és teszt árát örökbe fogadáskor elkérjük!**

Várjuk a levélkéket szertettel! :)

-GÖD -

Feladva: 2021. 04. 02.

Emese 06 30 6627083