CICA
KERESÉS

Omar, kandúr

_0_1_2_3_4_5
  • Kor: 0.5 - 1 éves
  • Neme: kandúr
  • Hol: Budapest
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

OMAR, a bántalmazott cica

Omar szeptember közepén került alapítványunkhoz. Egy cég telephelyén bukkant fel, ahol az egyik ott dolgozó elvitte orvoshoz. Kiderült, hogy a cicát bántalmazhatták: farkincájáról egy darabon hiányzott a szőr, egyik lábát valószínűleg megégették, fejét megrugdoshatták (ezért csúnya a szeme), a koponyáján repedéseket találtak és azon az oldalon a füle is gennyes volt. Hetekig tartó kezelés után, FELV/FIV negatívan, immár ivartalanul és 1.oltását megkapva, gazdit keres.
Ez, a fiatal, maximum 1 éves kora ellenére máris sokat megélt kisfiú hízeleg, dorombol, bízni akar ám látszik, hogy a bántalmazás nyomot hagyott benne, mert a simogatást ugyan szereti de egy idő után feszült lesz, melyet korábban mancs emeléssel jelzett, most már leginkább csak farok csapkodással mutat.
Aki szeretne Omar gazdija lenni, bebizonyítani neki, hogy igenis a legjobbat érdemli egy kétlábútól, írjon nekünk az info@macskavilag.com email címre!

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2023. 01. 23.

Helga 06 20 0000000