CICA
KERESÉS

Muci, nőstény

_0_1_2_3
  • Kor: < 0.5 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Budapest
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

MUCI

Muci vagyok, egy tüneményes cirmos kiscsajszi, fél éves, kis termetű. Első ránézésre egy átlagos kismacskának tűnhetek, de ez koránt sincs így. Olvasd hát történetemet!
A 2021-i iskolakezdéssel én is megszülettem. Életem első másfél hónapjáról nincs információm, egy októberi esős, szeles napon anyánk egy kispesti hát kertjébe bevitt minket. Az ottlakók látták, hogy anya már órák óta nem jön vissza, mi pedig ázunk és fázunk, így felvették a kapcsolatot az alapítvánnyal, akik már aznap este össze is szedtek minket két testvéremmel (Fuci és Luci, ők már gazdinál vannak). Jól is tették, mert eredetileg négyen voltunk, de már csak hárman jutottunk biztonságba. Rögtön egy párnapos kórházi látogatással kezdtük megmentett cica életünket, ugyanis tele voltunk bolhákkal és macskanáthánkra is gyógyszeres kezelés kaptunk. Aztán azt hittük fellélegezhetünk, de kiderült, hogy a java még hátra van. A kismacskák legrettegettebb betegségével is szembe kellett nézzünk, kiderült, hogy a giardia és a parvó sem került el minket. Újabb kórházi napok következtek. A csodával határos módon mind a hárman túléltük ezt is, de sajnos én nem úsztam meg nyom nélkül ezt a „kalandot”.
A parvó vírus marandó károsodást okozott a fejlődésben lévő kisagyamban (cerebelláris hypoplasia), így a koordinációs képességeim sérültek, nem tudok úgy menni, szaladni mint egészséges társaim, de mindenhová eljutok, ahová akarok, csak mozgásom vicces, néha halált megvető mutatványnak tűnik, de működik. Egyedül eszem, egyedül almozok, szobatiszta vagyok. A többi cicával jól kijövök, jókat játszok, rájuk semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelentek. Fájdalmaim nincsenek, nekem ez az állapot természetes. Egyre jobban megtanulok élni ezzel a dologgal és egyre ügyesebb is vagyok már. A várható élettartamomat sem befolyásolja ez a diagnózis, egyéb betegségeknek sem vagyok jobban kitéve, mint társaim. Nem igénylek 24 órás felügyeletet sem. Persze jobban kell rám figyelni bizonyos szempontból, mint egy átlagos macskára, de hát én nem is vagyok átlagos! Azt viszont ígérhetem, hogy nem fogok felugrálni az ablakba, hogy lerugdossam a növényeidet, vagy szétszedjem a kanapédat. Igazán jó cica vagyok.
Természetesen benti cica szeretnék lenni olyan gazdinál, aki sok időt és szeretetet tud adni nekem. Ha más cicád is van, az nem hátrány, hanem előny, imádok barátokat szerezni. FIV/FeLV tesztem negatív, oltásaim is megvannak. Ivartalanítás vár még rám. Ha szeretnél rólam többet tudni, leveledet az info@macskavilag.com címre, vagy üzenetben itt a Facebookon tudod nekem elküldeni.
Puszi,
Muci

Muci a bemutatkozó leveket az info@macskavilag.com e-mail címre, vagy a Facebook oldalunkra írt privát üzenetben várja!

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2022. 08. 06.

Helga 06 20 0000000