CICA
KERESÉS

Manó mentett cica, nőstény

_0_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12
  • Kor: 0.5 - 1 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Budapest
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Nem

Gyönyörű fekete-fehér foltos ivartalanított 1 évnél kicsit fiatalabb, kis termetű kislány cicának keresünk sürgősen szerető gazdit! Utcáról, rossz körülményekből mentettük Budapesten.

Ivartalanítva lett, Külső-belső parazitamentesítése megtörtént, tesztjei negatívak, egészséges, szobatiszta, kedves, szeretetéhes cica.
Más cicákkal is jól kijön ahogy ez a képeken is jól látszik. :-) Levesz a lábáról minden cicát és csak úgy bújnak hozzá...de nem csak a cicákat, az emnert is leveszi a lábáról alázatosságával.. sok minden rosszat megélt ez a cica, mégis képes az emberben bízni.. nagyon szeretnénk ha végre megbecsülhetné valaki őt!


Nem maradhat sokáig sajnos csak ideiglenesen tudtuk elhelyezni egyelőre!
Szállítása megoldható helytől függően az új gazdihoz!

Ha cicát szeretnél, de nem szeretnéd hogy a cica szétszedje a lakást, rongáljon, randalírozzon, akkor válaszd őt! ❤ Nyugodt, kedves cica, aki csak egy kis törődésre vágyik, hogy tartozzon végre valakihez aki a gazdája lehet és megtapasztalja az otthon szeretetét!


Nagyon hálás cica lenne belőle ha szerető gazdira találna....ő már nem borít,nem rombol, kinőtte azt a romboló kis/kölyök cica kort. :-) Nyugodt, kedves, bájos cica aki megérdemli hogy végre szeressék és gazdija legyen.

Ideiglenesen pár napra tudjuk elszállásolni csak, ezért nagyon sürgősen szerető gazdit keresünk neki. Akár kinti-benti cicának is adjuk. Nem szeretnénk vissza helyezni az utcára, de nem sokáig van helyünk számára. Nagyon kedves, simogatható cica, nagyon hálás cica lenne belőle.... valakinek essen meg a szíve rajta!

Akár a képen látható cirmos ivartalanított kisfiú kölyökkel együtt is örökbefogadhatók ketten, annyira szeretik egymást.. ❤

Válassz mentett cicát, mert a legjobb fajta a mentett cica!❤ Garantáltan nem fogod megbánni, ha őt választod!

Várom kedves megkeresésed akár email-ben, akár telefonon: 06307224977.

Feladva: 2020. 09. 18.

Zsanett Faur 06 30 7224977