CICA
KERESÉS

Bagoly, nőstény

_0
  • Kor: 2 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Budapest
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

BAGOLY

Bagoly cicust Vácon találták és az ottani állatkórházba adták le, így került alapítványunk gondozásába. Fiatal, maximum 2 éves cicalány, negatív FIV/FeLV tesztekkel rendelkezik, duplán oltott, hatalmas szemű (innen a név), érdeklődő cicus. Az embereket nagyon szereti, a cicákat viszont utálja, ezért őt kimondottan egyedüli cicának ajánljuk.

Az egyetlen "szépséghibája", hogy egy korábbi, rosszul összeforrt lábtörés miatt az egyik hátsó lábát nem használja. Sajnos a jelenlegi helyzetünkben nem tudjuk vállalni a bizonytalan kimenetelű és hosszan elhúzódó műtét sorozatot, ezért jó eséllyel egy láb amputáció vár rá, ami után ugyanúgy teljes életet élhet. De ha akadna egy vállalkozó szellemű gazdi, aki végigcsinálná vele a műtét sorozatot, mi azt is örömmel vennénk, bár hozzátesszük, hogy több műtétről van szó, nagyon hosszú gyógyulási időről és nagyon bizonytalan végkimenetelről, szóval még a műtét sorozatok sem garantálják a biztos gyógyulást, nem kizárt, hogy azok után is csak az amputáció lenne a végső megoldás.
Ennek fényében keresünk gazdit számára.

Ha úgy érzed, hogy akár őt három lábbal vagy akár a műtétekkel járó procedúrát is tudnád vállalni, akkor kérjük írj nekünk egy bemutatkozást az info@macskavilag.com mail címre.
Ahogy minden cicánkat, őt is szerződéssel adjuk, szigorúan benti tartásra, oltási kötelezettséggel.
---------------------------------------
Ha támogatni szeretnéd munkánkat és a cicáink ellátását, gyógykezelését, ezt az alábbi bankszámla számra történő utalással tudod megtenni:
ERSTE 11600006-00000000-48501767 (BIC kód: GIBAHUHB
Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU38 1160 0006 0000 0000 4850 1767)

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2023. 05. 11.

Helga 06 20 0000000