CICA
KERESÉS

Maya, nőstény

_0_1_2_3_4
  • Kor: 3 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Budapest
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Sziasztok, Maya vagyok, egy kb 3 éves teknőctarka tünemény. Felv-es vagyok, ezért nem kellettem eddig senkinek :( Hányattatott előélettel, de annál nagyobb szívvel már 3 hónapja idigazdijaimat boldogítom, de ők felújítás miatt pár hét múlva dobozolnak, így sajnos innen mennem kell és jó lenne, ha még előtte megtalálnám a végleges, szerető gazdimat, otthonomat.
Imádok énekelni, esténként pletykálkodni (azt mondják, nagyon szép hangom van, hidd el nekik, így van), madzaggal játszani (de csak ha húzod nekem), labdák után rohangálni, nagy dobozokban aludni, madarat nézni az ablakból, sütkérezni a napon.
Egyedül hagyhatsz egész nap ha dolgozol, nem csinálok kupit, cserébe én leszek az első, aki az ajtóban hemperegve üdvözöl, ha hazáérsz. De ha itthon vagy, azt is szeretem, mert így időnként odakuckózhatok melléd és hangosan dorombolhatok, ha vakargatod a fejem búbját. Hagylak dolgozni egyébként, nekem is dolgom van napközben, a papírzacskók nem szedik szét magukat.
Jól kijövök gyerekekkel is, bár most nincs itt egy sem, még az előző helyen jó volt velük játszani.
Minden más esetben beszéljen ez a kép, ha érdeklődnél irántam, a MACSKAVILÁG ALAPíTVÁNYnál tudod megtenni, ők szívesen küldenek rólam még képeket és egyeztetnek idigazdimmal is és megszerveznek mindent :)
Köszönöm, hogy bemutatkozhattam! Remélem megdobbantottam a szíved és segítesz rajtam! Cicapuszi, Maya
Érdeklődni lehet: info@macskavilag.com

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2022. 08. 06.

Helga 06 20 0000000