CICA
KERESÉS

Pötyi, nőstény

_0_1_2_3_4_5_6_7_8
  • Kor: < 0.5 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Budapest, XV. kerület
  • Ár: 0
  • Ivartalanítva: Nem
  • Oltva: Nem

Szépséges 12-14 hetes kis cicalány keresi szerető gazdiját.
Pötyi kedves, bundája szürke cirmos fekete csíkokkal, emberhez szokott, nyugodt természetű cicalány, szereti, ha sokat simogatják, de szeret nagyokat játszani is, ölbe bújós doromboló gép. Első 10 percben tartózkodó, majd az első simi után már lépni nem lehet tőle, nagyon igényli az emberi társaságot. Jól kijön más cicákkal és kistestű kutyákkal is.
Rendkívül közvetlen cica, barátságos aki nagyon vágyik az emberek közelségére és szeretetére amit ezerrel viszonoz.
Élete nem kezdődött valami fényesen, utcára dobták őt és testvéreit, de sajnos éjjel nem voltak biztonságban, csupán a bokrok tövébe eső elvezető csatornába tudtak elbújni, hideg éjszakák beköszöntével, ázott fázott szegényke. Életét, kutyák és a panaszkodó helyiek is veszélyeztették.

Az almot ügyesen használja, szilárd táplálékot eszik, külső és belső parazitamentesítése megtörtént.

Budapestre/Budapest környékére fogadható örökbe, egy olyan gazdit keresünk számára aki családtagként fogadja ezt a csodás cicát, lakásban tartással és kintre felügyelettel vagy időnként kinti kennelbe levegőzhet.

A cica Budapesten van, itt meglátogatható kizárólag örökbefogadási szerződéssel, kapcsolattartással fogadható örökbe, előzetes ismerkedés és előkontroll után, álom gazdi esetén házhoz szállítjuk (Pest megyében). Írj panda63@freemail.hu email - vagy hívj: 06-70-2080193

Feladva: 2019. 11. 11.

Gyékényi Anna 06 30 2540888