CICA
KERESÉS

Dagály & Fanó, nőstény

_0_1_2_3_4_5
  • Kor: < 0.5 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Budapest, XIII. kerület
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Köszönöm, hogy rákattintottál Dagály és Fanó cica bemutatkozására!

Dagi cicát, tisztességes nevén Dagályt, a Dagály fürdő hátsó bejáratánál csapdáztuk be (nyaralását ezúton rövidre zárva), ahol egyedül tengette mindennapjait. 3-4 hónap körüli kislány, csodálatos pofival, várhatóan félhosszú szőrrel.
Kiegyensúlyozott természetű, játékos cica, aki egyaránt kijön emberekkel és más cicákkal. Kifejezetten szereti a haverjával az ablakból nézni a környékbeli madarakat.
Növényeket eddigi tapasztalataink szerint nem bántja.

Fanó cica egy TNR programunkban résztvevő kolóniába született kb. három hónapos kishölgy, azóta feltételezett apukája már ivartalanul tengeti mindennapjait.
Eleven, játékos, ha kiszabadul a cicaszobából, nincs az az olimpiai sprinter aki el tudná kapni!
Jelenleg koromfekete bundája néhol csokoládé színekben pompázik, itt-ott pedig egy egy fehér szál töri meg a koromfekete szépséget. Imádja a csörgős játékokat. Kedveli az emberi társaságot, más cicákkal kijön.
Sajnos a növényeknek nem jó barátja, így ha otthon egy kis-Fűvészkert vár téged, akkor Fanó cica hamarabb kikotorja a füvet, mint kimondjuk, hogy moszkvicsslusszkulcs.

Elsősorban együtt keresik az álomgazdit, nagyon megkedvelték egymást az idegilenesnél. FIV és FeLV negatív tesztekkel rendelkeznek, oltva és féreghajtva várják, hogy végleges otthonukba költözhessenek.

Dagi és Fanó cica a XIII. kerületben, a Duna Plázától nem messze várja, hogy megismerkedhessen végleges gazdájával.

Kizárólag benti tartásra, családtagnak adunk örökbe cicákat, köszönjük a megértést. Elvárás az egy személyes látogatás, ezen túlmutatóan két hét próbaidőt biztosítunk.

Oltatlan és ivaros cicáink oltási és ivartalanítási kötelezettséggel költözhetnek új otthonukba, mellyel szemben elvárás, hogy cicabiztos legyen (ideértve macskaháló ablakokon, teraszon).

Érdeklődni a macskamentesmarina@gmail.com e-mail címen lehet.

Köszönöm, hogy időt szántál Dagály és Fanó cica bemutatkozására, szép napot kívánunk neked!

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2022. 09. 19.

Marina Macskamentés 06 20 9479701