CICA
KERESÉS

Kincsem, nőstény

_0_1_2
  • Kor: 1 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Budapest, XI. kerület
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Nem

KINCSEM, a rejtély cica gazdit keres.
Szereted a rejtélyeket? A kalandot? A kihívást? És a fekete cicákat?
Megtaláltad amit kerestél.
Kincsem egy ékszerdoboz, benne telistele kedvességel és szeretettel, de a zár kombinációját neked kell kitalálnod! Kincsem múltja a homályba vész, de a jövője a Te kezedben lehet.
Egy budapesti kórház macskakólóniájában bukkantunk rá. Sovány volt, beteg és elesett. Sokáig tartott talpraállítani, de sikerült! Mára teljesen egészséges, parazitamentes, Felv-Fiv negatív cicus, Már a legelején hagyta magát ölbe venni, simogatni, ismerte az emberi érintést, hálás dorombolással válaszolt. Tudtuk, hogy nem a korházi kolónia tagja, de nem tudtuk hogyan került oda. Lehet, hogy valaha, valakinek a kedvence volt. De vajon mióta kóborolhatott étlen, szomjan? Mennyi idő alatt gyengült így le és betegedett meg? Ezt már sosem fogjuk megtudni.
Nagyon okos cica, Imád játszani, hihetetlenül ügyes és kecses mozdulatokkal vadászik. Igazi élvezet vele foglalkozni. De nem követelőző. Nyugodt és kiegyensúlyozott. Ha egyedül van alszik, nem mászkál le-fel, nem ugrálja szét a lakást. Az étvágya kíváló, a finom falatokkal hamar megnyerhető a barátsága.
Az ivartalanításon túl van és természetesen szobatiszta.
Ha érzed magadban a kihívást hogy megfejtsd Kincsem titkát, ha szeretnél egy gyönyörű cicát, csodálatosan ragyogó és selymes bundával, ha különleges társra vágysz, akkor gyere és ismerkedj meg Kincsemmel.
Más cicákkal összeszoktatható, gyerek mellé nem ajánljuk, mivel kicsit tartózkodó, nyugodt otthonba lenne a legjobb helye, kizárólag benti tartással, örökbeadási szerződéssel.

Feladva: 2020. 10. 12.

Monica Manaila 06 30 3454654