CICA
KERESÉS

Mochi, nőstény

_0_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14_15
  • Kor: < 0.5 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Budapest, Szolnok
  • Ivartalanítva: Nem
  • Oltva: Nem

‼️‼️INGYEN elvihető kiscica‼️‼️
‼️Pár napra való cica étellel és kiszállítással segítjük a jövendőbeli gazdit! (Budaörsön, Budapesten, Szolnokon és a köztes/közeli városokba el tudjuk szállítani a kis cukit)‼️

Pár napja találtunk rá szegényre Szolnokon az esőben, csupa sár volt. Követett minket egy darabon, nem hagyhattuk ott szegényt.

Állatorvoshoz elvittük, ahol fülatka ellen kezelve volt, ezen kívül kapott féreghajtót. Átvizsgálta az orvos nem talált rajta egyéb betegségre utaló jelet, nyomot.

Nagyon szépen használja az almot, teljesen szoba tiszta. A kaparofát is imádja ennek hála egyik bútorunkban sem esett kár. Már a száraztápot is el tudja rágni, habár még nem sokat kap.

Nagyon kis eleven játékos cica. Imádja az embereket folyton követ mindenhová. Ránézel és a kiscica rögtön dorombol.

Gyorsan tanul. Mochi névre kereszteltük (amúgy kislány), amikor így szólítjuk már felkapja a fejét ugyanez a “nem” szóra is igaz.

Van két másik cicánk mind a kettővel hamar próbálkozott barátkozni, gyorsan hozzászokott a cica társasághoz is.

Megerősödött és szocializálódott annyira, hogy most nyugodt szívvel tudunk neki egy tökéletes gazdit keresni es remélhetőleg találni aki szereti!

Kélek írj privát üzenetet ha neked is elnyerte a szíved. Ha a leírástól nem is a képek láttán biztos megolvad az a ❤️

(Csak komoly jelentkezők írjanak! Ivartalanítási szándékkal és benti tartással adjuk oda!)

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2022. 09. 20.

Farkas Viktória 06 20 2621035