CICA
KERESÉS

Puncs, nőstény

_0_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12
  • Kor: 0.5 - 1 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Szentendre
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Kb. 11-12 hónapos teknőctarka cicalány nagyon játékos, rendkívül félénk szegényke, szeret bújkálni, igazi Fantom cica, de nagyon kíváncsi is, nem ölbe cica, biztosak vagyunk benne, hogy kellő szeretettel és nagy-nagy türelemmel feloldódik és egy ölelni való cicuskává válik.
A kicsi emberhez szokott, más cicákkal remekül kijön, nem domináns ezért másik cica mellé ajánljuk, türelemmel viseli az orvosi kezeléseket, nem dühöng, nem karmol, a cicahordozóban békésen elvan. Lakásban igazán jól viselkedik, szeret nagyokat játszani, kedvence a magas cicabútor, a labda, plüss egér, madzag és a tollas pálca játék.
Félénksége miatt népes családba (gyermekek mellé) nem ajánljuk.
Élete nem kezdődött valami fényesen, egy Intézmény területére tették ki őt és testvéreit. Ott kaptak enni, inni, de sajnos éjjel nem voltak biztonságban, csupán a bokrok tövébe eső elvezető csatornába tudtak elbújni, hideg éjszakák beköszöntével áztak fáztak szegénykék. Életüket az ott parkoló autók, és a panaszkodó dolgozók is veszélyeztették.
Ivartalanítva, FELV/FIV tesztje NEGATÍV, oltva (kombinált oltással, oltási könyvel), külső és belső parazitamentesítése megtörtént.
Szentendrén vagy Budapestre/Budapest környékére fogadható örökbe, kizárólag örökbefogadási szerződéssel, előzetes ismerkedés és előkontroll után kapcsolattartással.
Egy olyan gazdit keresünk számára aki családtagként fogadja ezt a csodás cicát, rendkívül türelmes és nem zavarja, ha Puncs nem nyit csak nagyon lassan, hagy időt neki, kizárólag lakásban tartással, LAKÁS+MACSKAHÁLÓS TERASZ vagy időnként kinti kennelbe levegőzhet.
A cica Szentendrén van, itt meglátogatható, álom gazdi esetén házhoz szállítjuk.
Írj -gyekenyi.anna@gmail.com email - vagy hívj: 00-36-30-254-0888

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2022. 05. 28.

Gyékényi Anna 06 30 2540888