CICA
KERESÉS

Ármin, kandúr

_0_1_2_3_4_5_6_7_8
  • Kor: 3 éves
  • Neme: kandúr
  • Hol: Budapest, XI. kerület
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Ármin, a beszélő cica, gazdit szeretne!

Ármint egy étterem mellől hoztuk el, ahová született, és ahol a vendégek között cirkált a finom falatkákért. Mivel sokan azért el is kergették ezért megvan benne a kettősség: egyszerre jön és bújik, majd hirtelen megretten és elszalad. Igénye van az emberi társaságra, de az egyedüllétet is jól viseli, megszokta, hogy a nap nagy részében övé a lakás. Nyugodt cica aki nem a plafonon fut és nem lóg a csillárról. Persze azért cica, így a kaparófa igen fontos eszköz.
Szobatiszta és a szokásoshoz képest sokkal kevésbé hullik a szőre mint a nálunk megforduló többi cicának. Oltva, féreghajtva és bolhairtva van.
Hatalmas dumagép, sokat jár a szája. Nem csak nyávog, nem hisztizik, nem nyafog hanem tényleg olyan mintha beszélni próbálna. Néz ránk azokkal a nagy szemeivel és mondja mondja mondja a magáét.
Egyedüli cicának való és a gyerekeket megtűri, de ritkán engedi nekik a simogatást. Játszani nagyon szeret, golyók, labdák, pofozgatni való játékok, meg ami után szaladni lehet az mind jöhet. Érdeklődő cica, ha otthon vagyunk, szeret követni, megfigyelni minket. Fel az emeletre, le a mosógéphez, bármi érdekes és izgalmas a számára. A laptopot nem szabad bekapcsolva hagyni mert simán teleír egy word doksit.

Fotózni alig lehet, mert egyből felpattan simogatásért vagy elkezd dumálni.
Árminra jelentkezni lehet a 0620 932 6383 számon.

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2022. 09. 17.

Amina Központ Alapítvány 06 20 9326383