CICA
KERESÉS

Tigrincs, kandúr

_0_1_2_3_4
  • Kor: 1 éves
  • Neme: kandúr
  • Hol: Gyál
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Tigi sajnos 10 napos gazdis élet után visszakerült. Nem csinált sem rosszat, csak a gazdiról kiderült, hogy allergiás, így nem tudják őt megtartani. Most keresünk neki újra gazdit, aki egész életében a társa lenne!
Tigrincs a világ egyik legjobb fej cicája keresi az Örökgazdiját!
Tigi története sajnos manapság átlagosnak mondható. Budapest egyik külkerületének zártkerti részére született, és tengette mindennapjait, várva, hogy néha egy arrajáró dobjon nekik valami ételt. TRN program keretében, elkezdek ivartalanodni a kolónia cicái, így került képbe ez a csudicuki fiúcska. Már az etetéseknél is látszott mennyire bújos, de az ivartalanítás utáni napokban jött meg a döntés, hogy próbáljunk gazdit találni neki, hisz már fiatal kora ellenére is több sérülés volt rajta, nem szeretnénk visszaengesni a zord világba. Negatív felv, fiv tesztje van, oltást, chippet kapott. Kistestű kutyával jó a viszonya és más cicákkal is jól kijön!
Így keresnénk neki benti tartással, és örökbefogadói szerződéssel, Budapest környékén Örökgazdit!

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2022. 11. 04.

Zsanett Csikós 06 20 9406969