CICA
KERESÉS

Erwin és Marie, több-cica

_0_1_2_3_4_5_6_7_8
  • Kor: 1 éves
  • Neme: több-cica
  • Hol: Budapest
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Komplex okok miatt nem tudok tovább a gazdija lenni Erwinnek, egyéves, cirmos, ivartalan kandúr cicámnak, és Marie-nak, másfél éves, még ivaros, fehér foltos leány cicámnak, ezért egy szerető, megbízható új gazdinak ajándékoznám őket - SZIGORÚAN együtt, mindkettejüket egy helyre.

Ha még sosem volt macskád, de szeretnél, akkor különösen ajánlom őket, mert így nem kell a neveléssel bajlódnod, hanem készen kaphatsz általuk már jól nevelt, nyugodt, kedves ciceket.

Az, hogy ketten vannak, kifejezett könnyebbség, két macskával sokkal kevesebb a probléma, mint eggyel, hiszen párban sokkalta nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak. Legenda, hogy a cica magányos lény - a házi macska inkább a falkában élő oroszlánnak a rokona, mint az egyedül élő tigrisnek.

Tehát, amit AJÁNDÉKBA kaphatsz:
- két gyönyörű, selymes, pihe-puha bundájú, kedves, nyugodt, harmonikus, emeléskor elernyedős, ölbe hopizós, bújós, dorombolós, dögönyözhető, buci-, pofi- és pocipuszilgatáshoz szokott, tüneményes cicapofibogyófővezért.
- egy 40 ezer forint értékű cicatartó szettet: egy spéci, felül nyitott alomtálcát, amiből nem tudják kitúrni az almot (ezt a feature-t imádni fogod), valamint ehhez való lapátot; egy alul párnázott, vállpántos, könnyen mozgatható, cica számára is kényelmes macskahordozót; rozsdamentes acél, alul gumírozott evő- és ivótálkákat; cicabundakefét; cicajátékokat; egy hétre elegendő almot és cicakaját.

FELTÉTELEK:
1.) SZIGORÚAN csakis együtt, egy helyre adom őket oda, úgy, hogy együtt is maradnak! Rendkívül ragaszkodnak egymáshoz, már akkor keserves nyávogás indul, ha egy ajtót bezárva véletlenül elszeparálom őket egy percre. Óriási trauma lenne nekik az egymástól való elszakadás, így ez teljesen ki van zárva. Csakis egy helyre mehetnek, együtt. Az sem opció, hogy utólag majd az egyiket tovább passzold - ezzel mindkettőt elveszítenéd. Két tüneményes cica után maradna egy idegbeteg.
2.) CSAKIS lakásba, benti cicáknak mehetnek! Ők szobacicák, így szocializálódtak, nem is tudnak mentálisan és fizikailag egészségesen máshogy élni már. Így a ,,állat nem való a lakásba'' és ,,majd az udvaron ellesznek'' elv ki van zárva, de az is, hogy kertes házba menjenek - az a rengeteg macska, amelyik kiszökik és sosem megy haza, nem nem akar hazamenni, mert jobban elvan kint, hanem szerencsétlen nem talál vissza. Csakis lakásba, benti cicának adom őket oda.

FIGYELEM, NAGYON FONTOS!
Igen, szupercuki, kedves, bújós cicákról van szó, akik pont olyan tündérbogyók, ahogy leírtam őket. Azonban nekik is nagy lépés lesz a környezet- és gazdiváltozás, és ez stresszel jár számukra. Így valószínűleg lesz velük gond az elején, rosszalkodnak, rendetlenkednek, esetleg ide-oda piszkítanak és nem fogadják jól a szeretgetést majd. Ez normális és szintúgy átmeneti, hiszen te is és a környezet is teljesen új lesz számukra. Kérlek, CSAK AKKOR jelentkezz érdeklődőként, ha ezt elfogadod és készen állsz az átmeneti nehézségekre!

Köszönöm!

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2022. 06. 12.

Stomp Dániel 06 20 3862112