CICA
KERESÉS

Bogi és Rozi, nőstény

_0_1_2_3_4_5_6_7
  • Kor: 0.5 - 1 éves
  • Neme: nőstény
  • Hol: Érd
  • Ivartalanítva: Igen
  • Oltva: Igen

Bogi és Rozi egy helyi TNR csapat etetésekor rohant ki a bokrok közül, éhesen, vékonyan, félősen. Azonnal látszódott, hogy Bogi mozgásával gondok vannak. Szakorvosi vizsgálat alapján kiderült, hogy veleszületett csípőproblémája van (anyuka valószínűleg túl fiatalon szült...), műthetetlen, egy életre szóló fogyatékossággal kell élnie. De mivel ő így született, neki ez a természetes, nincsenek fájdalmai, de nem tud ugrani, viszont még így is nagyon gyorsan tud mozogni. Szobatiszta, nincsenek problémái ezen a téren, az almot célszerűen használja. Mivel mozgásában korlátozott, eleinte kicsit bizalmatlan, de azért hamar oldódik, szeret enni és játszani.
Testvére, Rozi, tökéletes, hibátlan, kedves, gyönyörű cicalány. Különleges kötelék köti össze testvérével, vigyáz rá, gondoskodik róla, még most is, amikor biztos az ennivaló, engedi sérült testvérét enni elsőként és ha kell, az alom elkaparásában is segít testvérének, sőt, ha kell, saját hátával támasztja meg testvérét, hogy az fel tudjon mászni a cicabútorra! Egész életében védte őt, Bogi ezért is maradhatott életben az erdőszélen, ahol szó szerint belefutottak a segítségbe!
Rozi nagyon gyengéden játszik Bogival, karmát akkor sem engedi ki, ha az idigazdival játszik és nem hagyja testvérét egyedül.
Éppen ezért ezt a köteléket nem lehet elszakítani, együtt keresik a Gazdit, aki gondoskodik róluk, biztonságos, benti környezetben tartja őket és elfogadja, szereti Bogit olyannak, amilyen.

Mindketten FIV/FELV negatív tesztesek, oltottak, chipet is kaptak és már az ivartalanításon is átestek. De most már készen állnak arra, hogy belopják magukat Gazdi szívébe és kanapéjára!!
A cicák jelenleg ideiglenes befogadónál várják a Gazdi jelentkezését.

Kezdő vagy újrakezdő cicásnak is ajánlom őket, mert egyfelől ketten vannak, nem kell őket külön-külön szórakoztatni, másfelől teljesen problémamentes, kedves, kezes cicák. És gyönyörűek!
Komoly érdeklődés esetén Érden lehet velük ismerkedni.

FIGYELEM CSALÓK! Minden biztonsági intézkedésünk ellenére az oldalon fajtatiszta állatokat kínáló külföldi csalók jelennek meg időről időre. Kérjük NE UTALJON PÉNZT senkinek! Ha ilyen hirdetést észlel kérjük kattintson a JELENTEM gombra és mihamarabb töröljük.

Feladva: 2024. 04. 30.

Ács Eszter 06 70 9450455